Contactati-ne la 0727.591.442 / 0765.423.134 sau contact@rmcturbo.ro • Servicii Reconditionari Turbine Bucuresti.

Afla mai multe despre noi

Bine ati venit la RMC Turbo

Cine suntem

Nici noi, asa cum probabil nici dumneavoastra, nu credem in lauda de sine. Pentru acest motiv, ne vom rezuma in cele ce urmeaza la o prezentare a noastra foarte pe scurt, cu invitatia deschisa de a afla mai multe despre noi prin intermediul serviciilor pe care le oferim in prezent.

RMC Turbo este, inainte de orice, o echipa formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente din domeniul auto. Dispunem de o vasta experienta, specializari multiple si calificari dintre cele mai diverse, iar toate acestea ne recomanda drept una dintre cele mai bune optiuni in domeniul in care activam. Mai mult decat atat, prin misiunea pe care ne-am ales-o, suntem intotdeauna pregatiti sa intampinam orice problema si sa depasim rapid orice fel de impediment.

Obiectivele noastre se diversifica in mod constant si vor fi intotdeauna in stransa concordanta cu elementele care ne ghideaza activitatea pe care o intreprindem: profesionalism, responsabilitate, promptitudine si eficienta.

5,000+
Clienti multumiti

30,000+
Lucrari executate

1,000+
Turbine reconditionate

100%
Satisfactie garantata

De ce RMC Turbo

RMC Turbo se afla in plina expansiune si diversificare a paletei de servicii oferite. Daca am inceput promitator prin reconditionarea profesionala a turbosuflantelor auto, in prezent ne-am extins aria de activitate oferind la aceleasi standarde de calitate urmatoarele servicii:

  • mecanica auto
  • vopsitorie auto
  • vopsitorie plasti dip
  • montaj folie auto
  • tractari auto
  • diagnoza computerizata
  • service mobil

Functionam si ne extindem permanent din dorinta de a asigura servicii ireprosabile de fiecare data. Pentru a reusi, ne bazam intotdeauna pe suportul calificat al echipei de mecanici, electricieni auto, vopsitori, montatori folie ca si pe tehnologia de ultima ora pe care o utilizam si o upgradam periodic inca de la infiintare.

Suntem, ca sa spunem asa, buni la toate :) Dar, pentru ca o astfel de exprimare lasa loc de interpretari, subliniem faptul ca urmatoarele tipuri de activitati sunt parte integranta a muncii noastre de zi cu zi: vopsitul autovehiculelor de orice fel, reconditionarea turbosuflantelor, vopsitul Plasti Dip, montajul foliei auto, diagnoza computerizata etc.

Despre noi, pe scurt

Cine suntem

O echipa tanara, gata oricand sa accepte cele mai incitante provocari.

Ce facem

Absolut orice pentru a asigura cel mai inalt grad de satisfactie clientilor nostri.

De ce RMC Turbo

Din pasiune pentru masini, in primul rand, si pentru ca ceea ce facem este pentru noi…o pasiune :)

Unde ne gasesti

RMC Turbo este localizat la adresa: Prelungirea Ghencea, nr. 9, Bucuresti

CONTACTEAZA-NE!

Activitate

Lucrari finalizate: 97.75%
Reconditionari turbine: 98%
Vopsitorie Plasti Dip: 95%
Montaj folie auto: 99%
Diagnoza computerizata: 99%

Ce spun clientii despre noi

  • "Am beneficiat de curand de serviciile acestei firme si ma declar foarte multumit. Am gasit o echipa tanara, ce a dat dovada de mult profesionalism, atentie la detalii si, nu in ultimul rand, simtul umorului. Am plecat binedispus si multumit ca am reconditionat turbosuflanta in acest service auto. Recomand!"
    Mihnea Ionut

Noi suntem RMC Turbo

Aceasta este echipa noastra dedicata care lucreaza impreuna zi de zi
pentru a aduce clientilor nostri satisfactia unui lucru bine facut.

Branduri auto & Clienti