Despre Noi

Lucram zi de zi pentru a aduce clientilor nostri satisfactia unui lucru BINE FACUT.

Cine suntem

Nici noi, asa cum probabil nici dumneavoastra, nu credem in lauda de sine. Pentru acest motiv, ne vom rezuma in cele ce urmeaza la o prezentare a noastra foarte pe scurt, cu invitatia deschisa de a afla mai multe despre noi prin intermediul serviciilor pe care le oferim in prezent.

RMC Turbo este, inainte de orice, o echipa formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente din domeniul auto. Dispunem de o vasta experienta, specializari multiple si calificari dintre cele mai diverse, iar toate acestea ne recomanda drept una dintre cele mai bune optiuni in domeniul in care activam. Mai mult decat atat, prin misiunea pe care ne-am ales-o, suntem intotdeauna pregatiti sa intampinam orice problema si sa depasim rapid orice fel de impediment.

Obiectivele noastre se diversifica in mod constant si vor fi intotdeauna in stransa concordanta cu elementele care ne ghideaza activitatea pe care o intreprindem: profesionalism, responsabilitate, promptitudine si eficienta.

Ce spun clientii despre noi

Fara cuvinte! Cel mai bun loc pentru a-ti reconditiona turbina, lucrarea a fost facuta excelent si rapid! Mulțumesc baieti! Recomand tuturor !

Mihai

Servicii foarte profesioniste si efectuate intr-un interval foarte scurt.

Valentin

Am beneficiat de curand de serviciile acestei firme si ma declar foarte multumit. Am gasit o echipa tanara, ce a dat dovada de mult profesionalism, atentie la detalii si, nu in ultimul rand, simtul umorului. Am plecat binedispus si multumit ca am reconditionat turbosuflanta in acest service auto. Recomand!

Alex

Intra in contact cu noi

RMC Turbo este localizat la adresa: Strada Dâmboviței, Nr. 3, Bucuresti, Sector 6