Contactati-ne la 0727.591.442 / 0765.423.134 sau contact@rmcturbo.ro • Servicii Reconditionari Turbine Bucuresti.

Decalaminare HHO, decarbonizare Oxy-Hidrogen auto, catalizator, EGR

Servicii de decalaminare HHO

Costuri:

– 200 Lei pentru motoare sub 2,000cc,

– 250 Lei peste 2,000cc

Oferim GRATUIT pt fiecare masina la care executam operatiunea de decalaminare / decarbonizare, o procedura de OZONIZARE / IGIENIZARE interior cu aparatul profesional OZ10.12 care in mod normal costa 50 Lei!

Procedeul de decalaminare folosit de noi (curătarea depunerilor de carbon – decarbonizare) consta in folosirea unui echipament care produce instantaneu un amestec de hidrogen si oxigen (oxi-hidrogen – HHO) de joasa presiune, numai in cantitatea necesara pe momentul interventiei (reglabila intre 2 si 8 l/min), fara ca acesta sa fie stocat.

Calamina este o depunere de diversi compusi ce contin carbon rezultati in urma arderii imperfecte a hidrocarburilor (combustibili si ulei). Acestea se depun treptat in camera de ardere si pe evacuare.

Nu se intervine mecanic si nu se demonteaza parti ale motorului, in timpul procesului temperatura motorului NU creste peste limita si este permanent verificata digital!

Oxi-Hidrogenul (HHO) actioneaza in interiorul cilindriilor motorului crescand suficient temperatura de combustie incat arderea devine aproape integrala, acest fapt duce la inlaturarea calaminei de pe supape, capul pistoanelor, bujii, injectoare, catalizator, EGR, DPF, turbina, filtrul de particule si tobe (intreaga evacuare). Practic, calamina se defragmenteaza in particule foarte fine care sunt evacuate prin esapament, apare de cele mai multe ori un fum gros cand se tureaza motorul in timpul operatiunii. (este firesc)

Beneficii: reducerea consumului de combustibil pana la 30%, a frecarilor, zgomotului si vibratiilor motorului, diminuarea noxelor emise (CO, CO2, NOx, SOx – la Diesel si a combustibilului nears) o viata mai lunga a motorului, scaderea riscului de defectare a pieselor in miscare din motor si infundarea sistemului de evacuare.

Utilizare: la toate motoarele cu ardere interna: Benzina, GPL, Diesel: motociclete, autoturisme, utilitare mici / mari, tractoare – utilaje agricole, generatoare, camioane, barci, etc.

Acest generator de HHO se conecteaza la motorul vehiculului Dvs. printr-un furtun ce se introduce in galeria de admisie, de obicei dupa filtrul de aer; ambele funcionează între 40 si 60 de minute (în functie de tipul de vehicul si de cilindreea motorului). Depunerile de calamina / carbon determina puterea motorului, zgomotul si noxele emise precum si consumul de combustibil;

Metodele clasice de eliminare a acestor depuneri dăunătoare includ: îndepărtarea mecanică (dezasamblarea motorului este necesară); tratamente chimice care sunt partial eficiente, toxice si necesită schimbarea uleiului de motor si a filtrului (substantele chimice depreciaza uleiul de motor) foarte costisitor si dureaza!

Această tehnologie non-invazivă, netoxică, fără substante chimice si nepoluantă este usor de folosit, eficientă, durabilă si foarte accesibilă. Folosind sistemul nostru de curătare a carbonului de două ori pe an, sau la fiecare schimb de ulei, se vor reduce emisiile, frecarea in exces, uzura si consumul mare de combustibil, în timp ce creste performanta motorului si restabileste puterea si cuplul. Riscul reparatiilor si inlocuirea de piese scumpe (catalizator, EGR, DPF, turbina, injectoare, supape, etc.) se diminueaza substantial!

Timp de lucru: 40 – 60 minute, functie de cilindree.

Echipa noastra se poate deplasa si la sediul sau locatia ceruta de Dvs. din Bucuresti.
Ne deplasam si in alte localitati contra cost (combustibil), dar acest aspect se discuta in privat.

Pentru flote sau abonamente se ofera discount, contract, factura!

Cautam colaboratori pentru aceasta activitate care detin atelier/service auto, detailing auto, spalatorii.